Despre Gameloft

Lider pe piata dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile de ultima generatie, Gameloft inoveaza in domeniul sau inca din anul 2000. Compania creaza jocuri pentru toate platformele digitale si, avand o audienta de 140 milioane de utilizatori lunar ofera prin intermediul Gameloft Advertising Solutions un nivel unic de vizibilitate si implicare advertiserilor. Gameloft opereaza propriile francize precum Asphalt®, Order & Chaos, Modern Combat sau Dungeon Hunter, dezvoltand in acelasi timp parteneriate cu detinatori majori de franchize precum Universal, Illumination Entertainment, Disney®, Marvel®, Hasbro®, Fox Digital Entertainment, Mattel® and Ferrari®. Prezent pe toate continentele, Gameloft isi distribuie jocurile in peste 100 de tari si are peste 6000 angajati in studiouri raspandite in intreaga lume.


Gameloft este o companie Vivendi.


In studiourile Gameloft Romania din Bucuresti si Cluj activeaza 1300 developeri ce au creat titluri de succes precum NOVA, NOVA 2, NOVA 3, Backstab, The Dark Knight Rises, Modern Combat 5, Starfront: Collision, Ferrari GT, Asphalt 5, Asphalt 6, Brothers in Arms 2: Global Front, Terminator: Salvation, Shrek Kart, Captain America 2, Blitz Brigade, Total Conquest, Brothers in Arms 3 si Sniper Fury disponibile atat pentru dispozitive Apple iPhone, iPad, iPod si Android, cat si pentru tablete.


Din dorinta de a genera jocuri inovatoare si creative pentru tehnologii aflate intr-o rapida dezvoltare suntem constant in cautarea celor mai bune talente din domeniu.


introduction