4 dintre jocurile Gameloft vor putea interactiona cu Apple Watch

 

Parteneriat intre Gameloft si Opera Software pentru distribuitia de jocuri pentru mobile in pietele emergente

 

Aplicatiile Apple Watch pentru Asphalt 8: Airborne, Dragon Mania Legends, Modern Combat 5: Blackout si Brothers in Arms 3: Sons of War vor fi disponibile incepand cu 24 aprilie 2015.

Gameloft, unul dintre liderii pietei de jocuri digitale si sociale, anunta lansarea de aplicatii pentru Apple Watch pentru Asphalt 8: Airborne, Dragon Mania Legends, Modern Combat 5: Blackout si Brothers in Arms 3: Sons of War. Fiecare dintre aceste aplicatii pentru Apple Watch vor permite utilizatorilor sa interactioneze de pe Apple Watch™-uri cu iPhone®-urile lor si sa ofere caracteristici nemaintalnite pana acum.

 

Aceste aplicatii Apple Watch vor permite jucatorilor sa primeasca notificari in legatura cu noi evenimente, sa isi monitorizeze progresul in joc sau sa colecteze resurse (Dragon Mania Legends) direct de pe Apple Watch. In plus, Modern Combat 5: Blackout va oferi personalizarea optiunilor personajelor direct de pe Apple Watch. Jucatorii pot intra direct in lupta cu noul lor personaj de pe device-ul lor Apple.

Gameloft a fost prima companie care a lansat 6 jocuri atunci cand App Store si-a deschis portile virtuale pe 9 iulie 2008 si continua sa fie unul dintre primii dezvoltatori de pe piata care lanseaza jocuri perfect optimizate pentru fiecare noua platforma iOS, inca de la deschiderea acesteia.

“Suntem incantati sa inovam alaturi de Apple si sa fim prezenti pe Apple Watch inca de la lansare pentru a oferi o cale noua de a interactiona cu jocurile noastre,” declara Gonzague de Vallois, Senior Vice President Publishing al Gameloft. “Multumita acestor noi caracteristici, vom continua sa evidentiem modalitatea noastra unica de dezvoltare creativa. Gameloft este prezent pe cele mai bune platforme digitale, acum mai mult ca niciodata.”

Despre Gameloft

Lider pe piata dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile de ultima generatie, Gameloft are peste 6700 developeri in 30 de studiouri raspandite in intreaga lume. Cu 500 jocuri dezvoltate si marketate in 120 de tari, Gameloft a generat peste 1,7 miliarde download-uri pe tablete si telefoane incepand cu anul 2000. 20 de milioane de utilizatori acceseaza zilnic jocurile noastre descarcand in medie 2 milioane de jocuri noi pe zi. Gameloft opereaza propriile francize precum Asphalt®, Order & Chaos, Modern Combat sau Dungeon Hunter, dezvoltand in acelasi timp parteneriate cu detinatori majori de franchize precum Universal, Illumination Entertainment, Disney®, Marvel®, Hasbro®, Fox Digital Entertainment, Mattel® and Ferrari®.

Gameloft este listat pe NYSE Euronext Paris (Euronext: GFT.PA, Bloomberg: GFT FP, Reuters: GLFT.PA). Gameloft este tranzactionat OTC in SUA (sponsored Level 1 ADR ticker: GLOFY).

In studiourile Gameloft Romania din Bucuresti si Cluj activeaza peste 1200 de developeri ce au creat titluri de succes precum NOVA, NOVA 2, NOVA 3, Backstab, The Dark Knight Rises, Modern Combat 5, Starfront: Collision, Ferrari GT, Asphalt 5, Asphalt 6, Brothers in Arms 2: Global Front, Terminator: Salvation, Shrek Kart, Captain America 2, Blitz Brigade, Brothers in Arms 3 disponibile atat pentru dispozitive Apple iPhone, iPad, iPod si Android, cat si pentru tablete.

Din dorinta de a genera jocuri inovatoare si creative pentru tehnologii aflate intr-o rapida dezvoltare suntem constant in cautarea celor mai bune talente din domeniu.